Nedräkning

Det har varit lite dåligt med uppdateringar. Dels för att jag har haft mycket att göra både pluggmässigt och jobb, men här kommer det ett inlägg. Jag har vårkänslor, jag älskar vädret, värmen och solen. Det känns som att få nya krafter i vardagen. Just idag känner jag mig nöjd, stark och fantastiskt! Ikväll blir det att träffa bästa A som kommit hem för några dagar sen efter en månad i USA. Som jag har längtat efter henne!
 
29:onde april åker jag och min fina pappa äntligen till Madeira!!!! Som jag har längtat att få åka tillbaka dit igen, sist var 2010. Jag älskar ön, jag älskar människorna, jag älskar klimatet och alla sevärdheter. Jag höll nästan på att säga att jag älskar maten, jag lääääängtar tills jag får äta deras goda potatis igen. Ja, jag älskar deras potatis. Det kanske låter lustigt men jag skulle kunna gå över eld och vatten bara för den potatisen! Åååh vad jag längtar! Jag behöver verkligen det här, det behöver min pappa också. Lite kvalitetstid tillsammans är någonting jag ser fram emot att få :)
 
Om man ska göra sig redo för att ta en tur i ett solarium idag så att man har lite grund när man väl åker, samt titta efter bikini då min favoritöverdel gick sönder i Turkiet när jag vad där i slutet av oktober, början av november.
 
/ Sofia
 
 Jag och pappa i Madeira samma år som han fyllde 50 för 8 år sedan. 
 
 Åker Jeep med Antionio och tar denna fantastiska bild när vi var på Madeira 2010 :)
 
 

carlssonsofia.blogg.se

You don't know how strong you are until being strong is the only choice you have

RSS 2.0