Merry Christmas

Nu har julafton passerat, och snön lyser fortfarande med sin frånvaro. Måste ta mig till XXL någon dag snart och spendera mitt presentkort jag fick på ett par nya spinningskor! Ikväll blir det eventuellt utgång med bästa A. Det kan bli roligt eftersom jag inte varit ute på länge.
 
I helgen som var befann jag mig även i Glasriket i Småland och hälsade på A som är där och gör sin praktik. Hon bjöd med mig på mitt livs första Hyttsill i Kosta som var en upplevelse jag sent kommer glömma. Med olika typer av underhållningen med glasblåsning som min absoluta favorit,  så kunde jag till slut lägga mig på den hemska luftmadrassen och faktiskt sova gott.
 
Jag började fundera tidigare i veckan på det här med blod- och plasmagivning. En arbetskollega till mig har gett blod över 500 gånger, vilket är helt fantastiskt. Samma person går även iväg och ger plasma. Jag tycker att det är en helt fantastiskt gest som ger möjlighet att rädda fler liv. Hade det inte varit så att jag är så otroligt nålrädd, hade jag utan att blinka börjat ge blod och plasma. Jag kanske får börja bearbeta min rädsla så att även jag kan gå iväg och göra något fint för andra människor?
 
God jul allihopa!
 
 
Jag på julafton :)
 
 
Glasblåsning i Kosta på hyttsillen :)
 

carlssonsofia.blogg.se

You don't know how strong you are until being strong is the only choice you have

RSS 2.0