När livet tar en vändning

Efter sjukligt mycket pluggande den senaste terminen vill jag nästa ge upp på att studera. Dock är det en termin kvar och efter det får vi se vad som händer. Känner mig otroligt omotiverad till att studera och längtar mer och mer tillbaka till mitt jobb. Tyvärr är det inte en heltidsanställning.
 
Jag är riktigt dålig på att uppdatera. Jag har hållt i med träningen, men dock blivit mindre under sommaren. Har befunnit mig i  Stockholm de senaste veckorna dessutom, vilket lett till att det varit mycket slöande. Har säkert gått upp några sommarkilon som jag inte riktigt vågar ta reda på  genom att ställa mig på vågen. Det räcker med att mina favoritshorts fortfarande är för stora och glider ner. Borde ge upp dom ärligt talat, men dom är ju så fruktansvärt sköna.
 
Jag har dessutom flyttat sedan jag skrev mitt senaste inlägg. Jag lyckades få tag på en lägenhet som ligger närmre universitetet, friskis och centrala Örebro. Jag var trött på min skolåda till lägenhet, och fick sedan tag i en större etta med sovalkov, större kök och mer förvaringsmöjligheter. Det enda "negativa" är väl att jag har så fruktansvärt nära till ICA att det är mycket lättare att spontanhandla.
 

carlssonsofia.blogg.se

You don't know how strong you are until being strong is the only choice you have

RSS 2.0